چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 13, 2024
کد خبر: 1186056
۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
جزوه درست فهمیدن اسلام

حوزه/ جزوه «درست فهمیدن اسلام» سخنرانی حضرت آیت الله خامنه ای در جمع جوانان حزب جمهوری اسلامی اهواز در خرداد سال ۱۳۵۸ است که حاوی نکات ارزشمندی از تاریخ انقلاب اسلامی ایران می باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، جزوه «درست فهمیدن اسلام» سخنرانی حضرت آیت الله خامنه ای در جمع جوانان حزب جمهوری اسلامی اهواز در خرداد سال ۱۳۵۸ است که حاوی نکات ارزشمندی از تاریخ انقلاب اسلامی ایران می باشد.

وضعیت دولت موقت مهندس بازرگان، موضع گیری های منافقین، گروهک فرقان، شبهات مارکسیستی و تلاش های موذیانه دولت عراق چند ماه قبل از آغاز جنگ تحمیلی، همه از مواردی است که به اهمیت تاریخی و زیبایی این متن افزوده است.

حضرت آیت الله خامنه ای سخنان خود را در این جلسه اینگونه آغاز کردند:

از اینکه برادران و خواهران در این ساعت دیروقت شب تشریف آوردید اینجا و این مجلس دوستانه و صمیمانه را ایجاد کردید و این فرصت را به بنده دادید که بتوانم شماها را ببینم و از شماها بشنوم و به شما بگویم و کلا قدری با هم در زمینه مسائلی که امروز مورد نیاز همه ماست پیش برویم از همه شما تشکر می کنم و از اینکه مقداری دیر شد و نتوانستم به خاطر برنامه هایی که داشتیم زودتر بیایم معذرت می خواهم، قبلا هم ظاهرا مجلسی داشتید و دیداری و سخنرانی و دوست می داشتم که شرکت کنم در آن مجلس و مقداری با هم باشیم که متأسفانه باز هم نشد.

شاید به طور حتم و به جرأت بشود گفت آنچه که ما امروز در برابر خودمان می بینیم و فضایی که آن را لمس می کنیم تعبیر واقعی و ملموس رؤیاهای تعبیر ناشدنی ماست. نه شما و نه ما و نه هیچکس توی این مملکت فکر نمی کرد که روزی را بتوانیم ببینیم که برادران و خواهران در یک فضای آزاد بتوانند دور هم بنشینند و احساس کنند که کنترلی نیست، مراقبتی نیست، شدت عملی نیست، فشاری نیست و نمی توانستیم فکر کنیم که روزی خواهد شد که جمهوری اسلامی، یعنی حکومتی که در خط نظام اسلامی است و در جهت استقرار نظام عدل الهی است برقرار بشود این رؤیا امروز تعبیر شده است و ما را در مقابل مسائل بسیار حساس و مهمی قرار داده است.

تا دیروز، همه ما، هم شما و هم برادران و خواهران دیگر شما، در سراسر ایران به مسائل از دید انسان هایی که مسئولیت محدودی دارند نگاه می کردیم و موضعمان را بر اساس اینچنین مسئولیتی و تکلیفی انتخاب می کردیم. رژیم جباری بر سر کار بود، مسئولیت ها همه بر دوش او بود و ما مسئولیت داشتیم که با او مبارزه کنیم البته معتقد بودیم و هستیم که یک مبارزه باید حتما بر مبنای یک خط فکری مشخصی انجام بگیرد و اگر مبارزه ای باشد بدون اینکه یک خط فکری معین و مشخصی او را راهنمائی بکند این یک مبارزه بنیادی و اصولی نخواهد بود. به هر حال معتقد بودیم که باید با آن دستگاه مبارزه کرد و مبارزه می کردیم و مسئولیت ما همین بود که تحمل رنج ها و آلام این مبارزه را بکنیم و آن دستگاه را ساقط کنیم.

برای مطالعه مشروح سخنان اینجا را کلیک نمایید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha